Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

Aquesta proposta NO COMPLEIX amb alguns dels requisits establerts en les Normes de funcionament del procés dels Pressupostos Participatius de Joventut 2021: contradiu els plans aprovats.

L’Ajuntament de Taradell aposta pel petit comerç i considera que instal·lar màquines dispensadores de productes alimentaris afectaria el comerç del municipi. L’horari d’obertura d’alguns establiments de Taradell permeten la compra d’aliments els dies festius. 

Espai amb màquines dispensadores de productes alimentaris

La nostra proposta consisteix a col·locar màquines dispensadores juntes de diferents tipus (menjar, begudes, snaks, menjars de ràpida preparació, menjar envasat, productes de llarga caducitat, etc.) a un lloc estratègic i accessible per a tothom. Així, si un diumenge o algun dia festiu es necessiten algun tipus d'aliments i les botigues estan tancades, podrem fer-les servir, ja que no necessiten serveis.


Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir