Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

S’ha validat favorablement aquesta proposta i passa a la fase de votació dels Pressupostos Participatius de Joventut 2021. 

Aquesta proposta ha calgut reformular-la per tal que pugui ser viable. Es proposa instal·lar dos punts de llum a cada pas de vianants amb el sistema de detecció de vianants per variació de la intensitat lumínica. Quan un vianant s’aproxima, la intensitat de la llum augmenta tot alertant a qui condueix.  

S'ha escollit els quatre passos de vianants del carrer Jacint Verdaguer, els quals donen accés al Pujoló, a l’EAS i al Pavelló d’Esports. 

El cost aproximat és de 25.000€

Llums als passos de vianants

Per tal d'augmentar la il·luminació i senyalització dels passos de vianants més concorreguts de Taradell, proposem instal·lar unes faroles amb llums led de baix consum just al costat de cada pas de vianants i reflectants a terra. Es considera que els passos de vianants més concorreguts són el de davant de Can Costa, els de davant de l'EAS i el que dóna accés al Pavelló d'Esports.

Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir