Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

S’ha validat favorablement aquesta proposta i passa a la fase de votació dels Pressupostos Participatius de Joventut 2021. 

Aquesta proposta ha calgut reformular-la per tal que pugui ser viable. Substituir el paviment actual de la pista per herba artificial no és viable econòmicament, ja que el seu cost és superior al límit establert de 25.000€.  

Comptem amb una alternativa per millorar l’espai que consisteix a tornar a pavimentar el terra de la pista. El cost aproximat és de 25.000€

Millores a la Plaça del sol

Els joves necessitem espais on poder practicar esport de forma gratuïta i a l'aire lliure. Per aquest motiu proposem que es realitzin millores a les instal·lacions esportives de la Plaça del sol com canviar el paviment per herba artificial i situar tanques de fusta a tot el perímetre de la pista. D'aquesta forma s'evitaria que les pilotes s'escapin fora de la zona de joc.

Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir