Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

S’ha validat favorablement aquesta proposta i passa a la fase de votació dels Pressupostos Participatius de Joventut 2021. 

Aquesta proposta ha calgut reformular-la per tal que pugui ser viable. Habilitar un carril bici per unir el centre del municipi amb el barri de Mont-rodon no és viable econòmicament, ja que el seu cost supera els límits establerts de 25.000€. 

Comptem amb dues alternatives viables econòmicament. Habilitar un tram de carril bici des del barri de Castellets fins a la plaça de l’Atlàntida, o com a segona alternativa, habilitar un tram de carril bici paral·lel a la ronda de Ponent, connectant la carretera Vic-Arbúcies amb la carretera de Mont-rodon.   

El cost aproximat per habilitar un d’aquests dos trams mencionats és de 25.000€

Habilitar carrils bici

La proposta consistiria a habilitar carrils bici per connectar diferents punts del municipi. Per exemple, es podria habilitar un carril bici paral·lel a la carretera per unir el centre del municipi amb el barri de Mont-rodon. D'aquesta manera, s'incentivaria la pràctica d'esport entre els joves, es permetria una millor mobilitat sostenible i es reduirien les emissions de CO2.

Creiem que aquesta acció beneficiaria els joves del municipi, però sobretot a la natura.

Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir