Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

Aquesta proposta NO COMPLEIX amb alguns dels requisits establerts en les Normes de funcionament del procés dels Pressupostos Participatius 2022: no és viable econòmicament.

Tot amb tot, millorar el centre per a vianants està planificat en el Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) 2023- 2024.

Centre peatonal (Pg. Domènec Sert - Carretera Montrodon)

Avatar: Marc Sureda Codina Marc Sureda Codina Rebutjada

Fer el Passeig Domènec Sert i la primera part de la carretera de Montrodon peatonal i amb un sol carril per cotxes, igual que a la Plaça i el carrer del Joc de la Pilota. De la mateixa manera, també es podrien treure places d'aparcament, ja que hi ha l pàrquing de la carpa molt a prop. De totes maneres s'hauria de deixar places d'estacionament de curta durada per la càrrega i descàrrega i perquè la gent gran pugui aparcar el més a prop possible dels establiments.

D'aquesta manera s'evitaria que els cotxes circuléssin a alta velocitat pel centre del poble, es podria aprofitar millor per les terrasses dels diferents establiments, seria una zona més adequada per a peatons i comerços i faria una part del centre del poble totalment accessible per persones de mobilitat reduida. Es podrien afegir àrees verdes i zones per carrils bici o patinets.

Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir